In dit gedeelte van de Bollestraat wordt straks gewerkt.
Google Street View In dit gedeelte van de Bollestraat wordt straks gewerkt.

Weer werken in Bollestraat: tweede fase gaat van start

Na eerdere werken in de Bollestraat start nu de tweede fase: er komen nieuwe rioleringen in het stuk Bollestraat en Schavelarestraat.

Half oktober 2018 eindigden de werken in de Bollestraat in Torhout. Dat is de weg die evenwijdig loopt met de spoorlijn Brugge-Kortrijk richting Lichtervelde. De meestal verouderde betonpalen met leidingen of een oude straatlamp erop gemonteerd maken plaats voor energiezuinige armaturen en vernieuwde openbare verlichtingspalen. De opstart van de werken gebeurt nog dit voorjaar en start in de Koolskampstraat vanaf de Schavelarestraat tot aan de Tulpenstraat. Na de riolering wordt ook het wegdek vernieuwd. De kostprijs bedraagt 206.000 euro.

De kostprijs voor het ondergronds brengen van de leidingen in de Koolskampstraat, Parkstraat, Koddaertstraat en resterend deel in de Bollestraat bedraagt 170.674,56 EUR, exclusief btw of 206.516,22 EUR, inclusief btw.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer