De vernieuwde sportzaal in Baal (Tremelo). Foto RV
Vertommen De vernieuwde sportzaal in Baal (Tremelo). Foto RV

Benieuwd naar de naam van de nieuwe sportzaal? De gemeente nodigt je uit voor feestelijke onthulling!

De sportzaal in Baal (Tremelo) wordt op zaterdag 18 mei officieel geopend. Via een wedstrijd werd aan de burger gevraagd om mee te denken over een klinkende naam.

Uit meer dan 150 inzendingen werd er uiteindelijk een gekozen. De gemeente nodigt daarom iedereen uit op 18 mei, tussen 17.30 en 19 uur, voor een feestelijke onthulling en om te kijken wat de nieuwe sportzaal te bieden heeft.

Op de hoek van de Baalsebaan en Turfweg, naast het Sociaal Huis, werd vorig jaar de bestaande turnzaal afgebroken en met de bouw van een nieuwe, moderne sportzaal gestart. Ondertussen zijn de bouwwerken voltooid en kan de nieuwe zaal, voor de verkiezingen van zondag 26 mei, voor de eerste keer in gebruikt worden. Vanaf 1 juni kan je de sportzaal reserveren via het online vrijetijdsloket.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Paul Verbeeck

    Moest die niet gereed geweest zijn verleden jaar oktober?

Lees meer