2 Deaf Dames Dope is headliner op tweede editie Faute Fanbal
Stefan Van de Weyer Deaf Dames Dope is headliner op tweede editie Faute Fanbal

Deaf Dames Dope is headliner op tweede editie Faute Fanbal

Gerry Blanco & de Baalse Boysband staan in voor de organisatie

De affiche voor de tweede editie van het Faute Fanbal in Baal op 15 juni is bekend. De headliners zijn de vrolijke vrouwen van Def Dames Dope die op afscheidstournée zijn. De opbrengst gaat integraal naar Geraakt door Annelies die het geld aan Kom op Tegen Kanker overmaakt.

“Het is de tweede keer dat we dit Faute Fanbal organiseren. Wij, Gerry Blanco & de Baalse Boysband staan in voor de organisatie”, aldus Kevin De Roover, die zich als Gerry Blanco laat bijstaan door boysbandleden Willem De Wit, Mario Mergaerts, Leslie Cluyts en Tom Verbinnen. “We zijn enorm blij met onze headliner Def Dames Dope. Verder hebben we Joe Hardy, bekend van Rimpelrock en die op de Moose Bar stond in het Antwerpse Sportpaleis. Ook plaatselijke artiest Johan Veugelers is van de partij. Het wordt een leuke foute avond in de Baalse parochiezaal”, wist De Roover.

2 Deaf Dames Dope is headliner op tweede editie Faute Fanbal
Stefan Van de Weyer Deaf Dames Dope is headliner op tweede editie Faute Fanbal

Annelies Mertens uit Baal overleed midden juli 2016 op 33-jarige leeftijd aan leukemie. Na haar overlijden richtten enkele familieleden van haar Geraakt door Annelies op. Een organisatie voor het goede doel en ter nagedachtenis van Annelies. Het geld dat ze bij elkaar sparen, gaat naar ‘Kom op tegen Kanker’. Ook deze tweede editie van het Faute Fanbal steunt Geraakt door Annelies. “Sara, de zus van Annelies brengt die avond zelf half juni vijftig helpers op de been, waarvoor onze hartelijke dank. Om dit ook mogelijk te maken danken wij uiteraard ook onze sponsors. Sara organiseert ook nog fun after-work voor Annelies en verkoopt nog wenskaarten. We gaan samen met het bedrag dat ons Faute Fanbal oplevert en hun verdiensten een som gaan overhandigen bij de Warmste Week van Studio Brussel”, besloot de leadzanger.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer