2 Enthousiaste horecamoeder ontfermt zich over tweede culinaire hotspot. Van links naar rechts Claudia, moeder Véronique en haar dochter Jill en zoon Jesse.
Stefan Van de Weyer Enthousiaste horecamoeder ontfermt zich over tweede culinaire hotspot. Van links naar rechts Claudia, moeder Véronique en haar dochter Jill en zoon Jesse.

Enthousiaste horecamoeder ontfermt zich over tweede culinaire hotspot

De eigenares van Brasserie ’t Goe Gedacht in de Stationsstraat in Haacht, Véronique Servranckx (53) uit Keerbergen, nam onlangs het pand van brasserie De Intermezzo aan de Kruisstraat in Tremelo over. Het pand stond al meer dan een jaar leeg. Ze is van plan het een culinaire transformatie te laten ondergaan.

In augustus 2012 begon Servranckx met succes brasserie ’t Goe Gedacht samen met haar oudste zoon Glenn en dochter Jill. De jongste zoon Jesse volgde toen nog een opleiding als kok. Beide zonen en moeder Véronique bemannen momenteel de keuken, dochterlief Jill en vaste zaalmedewerker Stephanie ontfermen zich over de zaal. Claudia en haar broer David stonden de voorbije vijf jaar in de keuken, maar krijgen nu een opleiding in de zaal. “We hadden eerst plannen om een zaak in Keerbergen te starten, waar we effectief boven zouden wonen. We dienden een bouwaanvraag in, maar dat sleepte enorm aan. Stilaan viel ons oog op De Intermezzo, dat al een jaartje leeg stond. We trokken naar de openbare verkoop en brachten er het winnende bod uit. De grootste reden waarom we er ons willen vestigen is om erboven te kunnen wonen en omdat we er flink wat parking hebben, waaraan het ons in Haacht ontbreekt”, aldus Servranckx. 

Lounge

“We begonnen aan de Kruisstraat met de boel op te ruimen, dat nam enkele weken in beslag. We zijn nu bezig met verbouwingen met een interieurarchitect. We willen er zowel binnen als buiten een lounge onderbrengen met cocktails en fingerfood. Verder zal er ook een feestzaaltje komen voor communiefeesten en vergaderingen, geschikt voor enkele tientallen gasten. We zijn er nu al uit dat we voor een andere naam gaan kiezen met een totaal ander concept. We zijn van plan om het een industriële look te geven”, vervolgt ze. “Er komt een lunchkaart met een all-inmogelijkheid met daarbij croques, pasta, pannenkoeken en niet te vergeten het zelfgedraaide ijs van Glenn. Rita en Patrick die het pand in Tremelo bouwden en dit vele jaren zeer succesvol runden onder de naam ‘t Nindehof, zullen voor de overheerlijke garnaal- en kaaskroketten zorgen. We gaan dan ’s avonds voor een mix van vlees en vis, met onder meer gerijpte vleessoorten die zullen pronken in een rijpingskast en dit in samenwerking met topslager Hendrik Dierendonck. Een homarium met levende kreeften en oesters krijgt eveneens een mooie plaats in de zaak”, wist horecadochter Jill.

2 Enthousiaste horecamoeder ontfermt zich over tweede culinaire hotspot. De zaak gelegen aan de Kruistraat is nog in volle opbouw en biedt flink wat parking.
Stefan Van de Weyer Enthousiaste horecamoeder ontfermt zich over tweede culinaire hotspot. De zaak gelegen aan de Kruistraat is nog in volle opbouw en biedt flink wat parking.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Kim De Vliegher

    3de keer goeie keer !

Lees meer