De familie De Swert en Van Nieuwenhuyse
Vertommen De familie De Swert en Van Nieuwenhuyse

Gouden bruiloft voor Johny ‘Fons’ en Paula

De Swert Johny (69) en Van Nieuwenhuyse Paula (69) vierden onlangs hun 50ste huwelijksverjaardag. Het koppel werd door de gemeente Tremelo in de bloemetjes gezet. 

“Iedereen kent Johny wel als Fons”, klinkt het eerst op de viering. Het koppel leerde elkaar kennen op café in Kampenhout. “Samen met een vriend ging ik daar op café en zo heb ik Paula voor het eerst leren kennen”, zegt Fons. Paula was jarenlang huisvrouw tot in 1990. In dat jaar opende het koppel samen de ‘Pagotto’ op de Schrieksebaan. Twaalf jaar lang runden Fons en Paula het restaurant. Samen met zijn dochters nam Fons de zaal voor zijn rekening en Paula werkte in de keuken. Het koppel heeft samen drie dochters en vijf kleinkinderen. Tegenwoordig kan je Paula en Fons terugvinden op de dansvloer, op de fiets of bij hun eigen moestuin. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer