De man werd veroordeeld door de correctionele rechtbank van Leuven.
KAR De man werd veroordeeld door de correctionele rechtbank van Leuven.

Man veroordeeld tot 12 maanden cel voor het opzettelijk toedienen van slagen aan zijn vader en diens vriendin

V.M.G. werd door de correctionele rechtbank van Leuven veroordeeld tot een hoofdgevangenisstraf van 12 maanden en een geldboete van 3200 euro voor het opzettelijk toedienen van slagen aan zijn vader en diens toenmalige vriendin. 

De feiten dateren van 1 augustus 2018 in Tremelo. Omstreeks 11 uur begaf de V.M.G. zich naar het appartement van zijn vader V.M.G. en H.A., diens toenmalige vriendin. De beklaagde verbleef op dat moment in de garage van zijn vader. De beklaagde gooide een lege fles wijn naar zijn vader, sloeg hem en gooide hem tegen de grond. Vervolgens ging de beklaagde naar de vriendin van zijn vader, die in een ziekenhuis bed lag, en greep haar bij de keel en strottenhoofd. De vrouw had een snijwonde in de nek. Zij was enkele dagen ongeschikt tot het verrichten van persoonlijk arbeid. De man werd opgepakt door de politie. De rechtbank is van oordeel dat dergelijk gedrag ontoelaatbaar is.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer