Violetta Clery opent in augustus culinaire eetgelegenheid op de Tremelobaan
Stefan Van de Weyer Violetta Clery opent in augustus culinaire eetgelegenheid op de Tremelobaan

Violetta Clery opent in augustus culinaire eetgelegenheid op de Tremelobaan

In september bestaat de cateringzaak van Violetta Clery (42) uit Keerbergen tien jaar. Ze trok onlangs haar stoute schoenen aan en kocht het pand van broodjeszaak Croissy over op de Tremelobaan 266 in Keerbergen, vlakbij Tremelo. De gemotiveerde chef-kok van opleiding wil er het aanbod uitbreiden en zal komende zomer in augustus openen.

De Française begon als chef-kok in bijberoep en ondertussen groeiden haar bezigheden.

“Ik had al thuis een cateringzaak en op de Tremelobaan recht tegenover de toekomstige broodjeszaak hebben we een magazijn met een oppervlakte van 160 vierkante meter. “Het bestaande aanbod blijft. We bieden ook charcuterie en kaas aan, net zoals kant-en-klare gerechten en een koud of barbecuebuffet. We trekken nu ook vol de kaart van de delicatessen en traiteur- en cateringdiensten in onze nieuwe zaak en leggen het accent op verse producten. Het is de bedoeling om op termijn onze catering van Keerbergen naar Tremelo te verhuizen, zodat alles gecentraliseerd is”, legt Violetta gedreven uit. Ze zullen ook de mogelijkheid aanbieden om op voorhand te bestellen, zodat de klanten hun bestelling kunnen komen oppikken en niet al te veel tijd verliezen.

De zaak wordt normaal gezien op vrijdag 9 augustus geopend. Op maandag zal de nieuwe broodjeszaak, die ook toepasselijk de naam Violetta Clery zal dragen, geopend zijn tussen zes en veertien uur. Op dinsdag en woensdag is dat het geval tussen zes en achttien uur. Op donderdag valt de wekelijkse sluitingsdag, vrijdag kan iedereen er weer terecht tussen zes en achttien uur voor wat lekkers. Op zaterdag gaan de deuren open tussen zeven en vijftien uur, op zondag is dat het geval tussen zeven en dertien uur.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Elmo Vermeesch

    Heel veel succes!

Lees meer