De leerlingen van het derde leerjaar in hun nieuwe snoezelzolder.
EDLL De leerlingen van het derde leerjaar in hun nieuwe snoezelzolder.

Vrije basisschool Sint-Anna kleurt rood voor slotfeest Rode Neuzendag

De Vrije Basisschool Sint-Anna is deelnemende school aan de vierde Rode Neuzen Dag. De school uit Baal zamelde in totaal 1345 euro in voor de actie.

De basisschool Sint-Anna uit Baal viert mee het slotfeest van Rode Neuzendag. Alle leerlingen kozen hun mooiste rode outfit om de school vandaag helemaal rood te kleuren. De school uit Baal heeft in het totaal 1345 euro ingezameld door een Rode Neuzenmarktje te organiseren. Elke klas had een standje en verkocht heel wat lekkers. De leerlingen werden ook verwend door een optreden van het schoolkoor Ratjetoe en waarzegsters. Tot slot konden ze voor het eerst snoezelen in hun nieuwe snoezelzolder. Dat allemaal in teken van het thema van Rode Neuzendag. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer