2
Peter Vanderveken

13-jarig meisje met geweld om het leven gekomen in Turnhout: moeder (39) opgepakt

In de Lukerstraat in Turnhout is gisteravond laat een 13-jarig meisje met geweld om het leven gekomen. De moeder (39) van het slachtoffer werd opgepakt, zo meldt het parket.

Wat er zich zaterdagavond precies heeft afgespeeld in de Lukerstraat, is voorlopig niet duidelijk. Het is wel al bekend dat er een 13-jarig meisje met geweld om het leven kwam. Het parket, de politie en het lab kwamen ter plaatse en één persoon werd meegenomen. Dat bleek later de moeder van het meisje te zijn. Zij zou morgen voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen, die een moordonderzoek is gestart.

2
Peter Vanderveken

22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • patrick brom

    men kan niet weten wat er zich daar is afgespeeld tussen die vier muren laat het gerecht zijn werk doen ipv te oordelen ,later zal wel blijken wat er is gebeurd en waarom . Is natuurlijk een triestige zaak RIP aan het meisje en sterkte aan de familie

  • paul van de velde

    Ik ken die mensen niet en weet niet wat voor af ging. Dus ik heb ook geen veroordeling. Maar die moeder (als zij het gedaan heeft ) doet dat ook zo maar niet.

Lees meer