2
Peter Vanderveken

13-jarig meisje met geweld om het leven gekomen in Turnhout: moeder (39) opgepakt

In de Lukerstraat in Turnhout is gisteravond laat een 13-jarig meisje met geweld om het leven gekomen. De moeder (39) van het slachtoffer werd opgepakt, zo meldt het parket.

Wat er zich zaterdagavond precies heeft afgespeeld in de Lukerstraat, is voorlopig niet duidelijk. Het is wel al bekend dat er een 13-jarig meisje met geweld om het leven kwam. Het parket, de politie en het lab kwamen ter plaatse en één persoon werd meegenomen. Dat bleek later de moeder van het meisje te zijn. Zij zou morgen voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen, die een moordonderzoek is gestart.

2
Peter Vanderveken

23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • patrick brom

    men kan niet weten wat er zich daar is afgespeeld tussen die vier muren laat het gerecht zijn werk doen ipv te oordelen ,later zal wel blijken wat er is gebeurd en waarom . Is natuurlijk een triestige zaak RIP aan het meisje en sterkte aan de familie

  • paul van de velde

    Ik ken die mensen niet en weet niet wat voor af ging. Dus ik heb ook geen veroordeling. Maar die moeder (als zij het gedaan heeft ) doet dat ook zo maar niet.

Lees meer