2 Ook grote zus Lou mocht mee op de foto met Tinne Kimpe en dochtertje Mea..
Jef Van Nooten Ook grote zus Lou mocht mee op de foto met Tinne Kimpe en dochtertje Mea..

AZ Turnhout trakteert kersverse mama’s op fotoshoot voor Moederdag

AZ Turnhout heeft donderdag alle kersverse mama’s getrakteerd op een fotoshoot met hun kindje: een verrassing voor Moederdag. 

“Moederdag is een speciale dag voor alle mama’s, maar zeker voor zij die pas een nieuwe spruit op de wereld hebben gezet. Daarom trakteerde AZ Turnhout alle mama’s op de afdeling materniteit en neonatologie op een fotomoment met hun pasgeboren kindje. Zo krijgen ze een mooi aandenken aan hun eerste dagen samen”, zegt Hetty Voeten van AZ Turnhout. Fotograaf Marc Vervoort ging bij de pasgeboren baby’s en hun mama’s langs. Ook papa’s en eventuele broertjes en zusjes mochten mee op de foto. “Dit is een enorm leuke verrassing”, reageert Tinne Kimpe uit Wortel (Hoogstraten). Zij werd maandag mama van Mea, haar tweede dochtertje. “Het is heel origineel en kwam echt onverwacht. Het zal een leuk aandenken blijven aan deze periode.”

2 Marc Vervoort fotografeert Tinne Kimpe en dochtertje Mea voor Moederdag.
Jef Van Nooten Marc Vervoort fotografeert Tinne Kimpe en dochtertje Mea voor Moederdag.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer