Michel en Elisabete laten er geen gras over groeien. Al op 6 maart zullen ze 'ja' zeggen tegen elkaar.
Michel en Elisabete laten er geen gras over groeien. Al op 6 maart zullen ze 'ja' zeggen tegen elkaar.

Exclusief voor abonnees

Dan toch geen schijnhuwelijk, oordeelt ambtenaar na 5,5 jaar: “Eindelijk kan ons leven beginnen”

Ze hebben er meer dan vijf jaar op moeten wachten, maar nu mag het: Kempenaar Michel Van Eyck (53) en de Braziliaanse Elisabete Santos Lacerde (39) mogen trouwen. De burgerlijke stand had dat altijd geweigerd omdat die er een schijnhuwelijk vermoedde.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Frans De Bakker

    "Oordeelt een ambtenaar" ... en daar zit het probleem. Men gaat veel te vaak oordelen op basis van irrelevante en ontbrekende informatie en zelf verzonnen waarheden. Ikzelf heb aangedrongen om mijn dossier naar het parket te sturen omdat de locale ambtenaren niet eens in staat waren om een interview in goede banen te leiden en de juiste vragen te stellen.

  • andre Dewilde

    Bij mij heeft het 7 ( jaja je leest het goed : zeven ) jaar geduurd vooralleer mijn huwelijk hier in Belgie erkend werdt. En intussen maar jaarlijks ferme belastingen betaald, als zijnde ongehuwd en alleenstaand. Maar er is een gezegde ; de aanhouder wint. In mijn geval toch. Als alles wat meevalt emigreer ik DIT jaar nog. Cross my fingers.

Lees meer