Kjell C. op een archiefbeeld.
Ton Wiggenraad Kjell C. op een archiefbeeld.

Exclusief voor abonnees

Geen enkele instelling wil man die baby’tje mishandelde tot het stierf: “Help me, alstublieft”

Geen enkele psychiatrische instelling wil een man opnemen die een baby'tje zodanig mishandelde dat het stierf. Dat is nochtans een voorwaarde voor Kjell C. (42) om niet naar de gevangenis te moeten. "Hij wil niets liever dan behandeld worden, maar niemand wil hem", zei zijn advocaat gisteren op een níeuw proces. Want intussen ranselde Kjell C. ook zijn vrouw af.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

30 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • erik van campe

    Er moet een wonder gebeuren om die man terug op het rechte pad te brengen. Er zijn geen instellingen die deze man met 'wanen' kan behelpen. Zelfs in de gevangenis gaan mensen moeten opletten voor hen leven.

  • MYRTHE PASS

    Hij moet de gevangenis in, niet op hotel in een instelling! Het onschuldig baby'tje kreeg helemaal geen leven meer. Hij is een moordenaar!

Lees meer