Medewerkers van AZ Turnhout liepen ook vorig jaar mee in Dwars door Turnhout
AZ Turnhout Medewerkers van AZ Turnhout liepen ook vorig jaar mee in Dwars door Turnhout

Ruim honderd medewerkers AZ Turnhout lopen voor Fataki

Meer dan honderd artsen en medewerkers van AZ Turnhout staan zaterdag aan de start van de loopwedstrijd Dwars door Turnhout. De ziekenhuismedewerkers lopen mee ten voordele van Fataki.

AZ Turnhout biedt al jaren financiële steun aan het ziekenhuis van Fataki in Noordoost-Congo. “We hebben onze medewerkers en artsen opnieuw aangezet om mee te lopen op Dwars door Turnhout en zo de gezondheidsregio Fataki te steunen”, vertelt verpleegkundig directeur Eric Willems, voorzitter van de werkgroep ‘Help Fataki’. “Maar eerst en vooral willen we natuurlijk zoveel mogelijk artsen en medewerkers samen met hun familie en kinderen aan het lopen krijgen en duidelijk als groep aanwezig zijn op 31 augustus. Eens te meer omdat AZ Turnhout dit jaar 10 jaar wordt. En het blijkt een geslaagd opzet: meer dan 100 medewerkers, artsen en hun familieleden lopen 5 of 11 kilometer.”

De ziekenhuismedewerkers zijn tijdens het loopevenement te herkennen aan een groenblauw loopshirt met het logo van 10 jaar AZ Turnhout er op.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer