Koen Moreau

Auto botst tegen boom, drie inzittenden
naar ziekenhuis

Bij een ongeval op de baan ‘s Heerwillems, van Avekapelle naar Pervijze, zijn donderdagnamiddag drie lichtgewonden gevallen. De bestuurder week om ongekende reden plots van het rijvak af en reed tegen een boom. 

Het ongeval gebeurde iets voor 16 uur. De bestuurder reed eerst over het fietspad en vervolgens in de berm. De auto scheurde rakelings langs een boom maar de volgende boom werd vol geraakt. De wagen raakte ernstig beschadigd en is rijp voor de schroothoop. De drie inzittenden raakten lichtgewond en werden met twee ziekenwagens naar het AZ West in Veurne gebracht. Door de botsing kwam de wagen dwars over de weg te staan en was er enige verkeershinder. De politie sloot de baan gedeeltelijk af en er was enige verkeershinder. De auto werd weggesleept.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer