3 Franky De Smet - Van Damme en Kristel Logie organiseren een bierdegustatie in Sint-Anna
RV Franky De Smet - Van Damme en Kristel Logie organiseren een bierdegustatie in Sint-Anna

Metalzanger Franky Desmet-Van Damme special guest voor bierdegustatie in rusthuis

Heavy metal, bier en senioren. Klinkt je dat ook bizar in de oren? In woonzorgcentrum Sint-Anna linken ze die drie zaken naadloos aan elkaar en wel op 11 juni. Dinsdagavond 11 juni om 19 uur geeft zythologe Kristel Logie een bierdegustatie in het woonzorgcentrum Sint-Anna in Bulskamp. Special guest is Franky De Smet - Van Damme, frontman van de band Channel Zero. 

Er zullen vijf bieren klaar staan om te proeven waaronder de Turbeau Noir van Franky. Dat is een heel zwaar bier met een zoete afdronk gebrouwen door Marc en Stefaan Strubbe van de Ichtegemse brouwerij Strubbe. De reden dat zo’n evenement in een woonzorgcentrum plaatsvindt, is verrassend. “Voor een bijzondere fotosessie met onze bewoners liet ik me inspireren door ‘De Zwaarste Lijst’ op Studio Brussel”, zegt Pascal Vaneygen van de sociale dienst. “Ik maakte van een paar senioren een heavy metal foto en dat leverde fantastische beelden op. Die kwamen via via bij Kristel Logie en daarna bij Franky De Smet -Van Damme terecht. Zo vonden we elkaar. Bovendien is er in ons centrum een bierdegustatieclub van bewoners. Momenteel loopt hier ook een tentoonstelling met werk van rockfotograaf Alex Vanhee. Een woonzorgcentrum is geen saaie boel. We streven ernaar een open huis te zijn.”

Bierliefhebbers en/of fans van Franky schrijven zich het beste zo snel mogelijk in voor de bijzondere degustatie want het aantal plaatsen is beperkt. Een ticket kost twintig euro. Reserveren kan bij Anne Maes op 058 28 08 90.

3 Pascal Vaneygen liet zich voor een fotosessie met de bewoners inspireren door De Zwaarste Lijst op StuBru. Hier poseert bewoner Marcel Lammens.
Pascal Vaneygen Pascal Vaneygen liet zich voor een fotosessie met de bewoners inspireren door De Zwaarste Lijst op StuBru. Hier poseert bewoner Marcel Lammens.
3 Bewoonster Nora Decraemer laat zich van haar ruigste kant zijn voor de lens van Pascal
Pascal Vaneygen Bewoonster Nora Decraemer laat zich van haar ruigste kant zijn voor de lens van Pascal

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer