Het ongeval gebeurde in de straat 's Heerwillems in Avekapelle bij Veurne. Een van de passagiers overleed 's nachts, hoewel slechts lichte verwondingen waren vastgesteld.
Google Street View Het ongeval gebeurde in de straat 's Heerwillems in Avekapelle bij Veurne. Een van de passagiers overleed 's nachts, hoewel slechts lichte verwondingen waren vastgesteld.

Vrouw (82) is slechts lichtgewond na verkeersongeval, maar overlijdt ‘s nachts

Een 82-jarige vrouw uit Destelbergen, die donderdagnamiddag betrokken raakte bij een verkeersongeval in Avekapelle bij Veurne, is die nacht overleden. Dat meldt het parket van Veurne. Een auto met drie inzittenden, drie vrouwen op leeftijd uit het Gentse, botste tegen een boom. Nochtans mocht het drietal het ziekenhuis snel verlaten, want er waren slechts lichte verwondingen vastgesteld. 

Het ongeval gebeurde donderdagnamiddag iets voor 16 uur, op de baan ‘s Heerwillems tussen Pervijze en Avekapelle. De drie vrouwen waren op uitstap aan de kust. Maar plots week het voertuig af van de rijbaan. Het scheurde rakelings langs een eerste boom en kwam tegen een tweede boom terecht. Er volgde een harde klap en het voertuig kwam dwars over de rijbaan te staan. Er waren geen andere auto’s betrokken. De drie bejaarde vrouwen werden naar het ziekenhuis gebracht. 

Lichte verwondingen

“Maar daar werden slechts lichte verwondingen vastgesteld. De drie slachtoffers mochten het ziekenhuis verlaten en naar huis vertrekken. De 82-jarige passagier is echter donderdagnacht thuis overleden”, aldus het Veurnse parket. Het gaat om M.E. uit Destelbergen. De vrouw zat vooraan in de wagen. Er zal een lijkschouwing uitgevoerd worden, om na te gaan of er een oorzakelijk verband is tussen het op het eerste zicht banale ongeval en haar overlijden”, besluit het parket. 

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ine Degrande

    Dat heeft weinig met politiek te maken. Ik had zelf een ongeval met enkel gekneusde vingers. Ik ging naar het ziekenhuis om zeker te zijn dat de vingers niet gebroken waren en ik kreeg een totaal onderzoek om zeker te zijn dt er niets meer aan de hand is. Als het op gezondheid komt leven we in een luxeland... Kijk maar naar onze buren, daar gaat het bijlange niet zoals hier...

  • Jan Van Gent

    ALs je een scan moet laten nemen dan is de wachtlijst x aantal weken tot maanden. Dus als ze iedereen die op spoed komt er nog eens tussen moeten trekken …. dat zal dus wel de reden zijn waarom ze het niet doen . Kosten sparen en ze hebben te weinig van die toestellen. Maggie zou de geneeskunde eens optimaliseren …. zelfs een zalfje met cortisone in is amper nog verkrijgbaar na haar 5 jaar als minister dus wat moeten de andere zaken dan zijn.

Lees meer