Nathalie Ramos organiseerde met haar Apero Bar een benefiet voor Maikel Van Eylen.
Nijs Nathalie Ramos organiseerde met haar Apero Bar een benefiet voor Maikel Van Eylen.

200 ronkende motoren brengen geld in laatje voor bucketlist terminale Maikel van Eylen

Met een rondrit van honderd kilometer hebben zowat tweehonderd motorrijders zaterdag geld ingezameld voor de terminale Maikel Van Eylen. Het evenement werd door Nathalie Ramos van de Apero Bar op de Grote Markt in Vilvoorde georganiseerd. Zij kreeg de steun van Los-Locos, een motorclub die haar lokaal in de Apero Bar heeft.

In oktober was Maikel Van Eylen met zijn 18 lentes nog één van de jongste verkiezingskandidaten van het land. Toen al wist hij dat hij kanker had, maar het leek de goede kant op te gaan. Tot in mei het verdict viel: Maikel is terminaal. Inmiddels werden al enkele benefietevenementen op poten gezet en nu zaterdag deed Nathalie Ramos van de Apero Bar op de Grote Markt haar duit in het zakje. Ze organiseerde immers een benefiet in haar bar en kreeg meteen de steun van motorclub Los-Locos. Zowat tweehonderd motorrijders tekenden present voor een rit van honderd kilometer.

Behalve de motortocht waren er ook optredens en kinderanimatie. De totale opbrengst gaat naar Maikel. Met dat geld kan de jongeman zijn bucketlist afwerken en kan hij de medische kosten wat dekken.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer