De internationaal vermaarde graffiti-artieste Hyuro maakte recent een muurschildering op de achtergevel van de school ‘de VeSt’.
Lukas De internationaal vermaarde graffiti-artieste Hyuro maakte recent een muurschildering op de achtergevel van de school ‘de VeSt’.

Avondwandeling langs graffiti en muurschilderingen

De zomerse avondwandeling van donderdag 8 augustus leidt onder begeleiding van de gidsen van de Heemkundige Kring van graffiti naar graffiti, maar ook langs muurschilderingen.

En er zijn er heel wat in Vilvoorde. Wie kent Dzia niet, die verschillende werken heeft in onze stad. Ook kunstenares Hyuro, van Spaanse afkomst heeft recent een muurschildering gemaakt op de achtergevel van de school ‘de VeSt’ aan de Achterham. En dan is er nog het meer recente kunstwerk ‘Een Buizerd’ aangebracht op de gevel van het internaat van KTA Horteco door de kunstenaar Bordalo II, vervaardigd met afvalmateriaal.

Vertrek om 19 uur op de parking achter de VeSt in de Vestenstraat. De afstand van de wandeling bedraagt zes km en is toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer