De muzikale aperitiefcruises vinden elke vrijdagavond plaats.
Kanaaltochten Brabant De muzikale aperitiefcruises vinden elke vrijdagavond plaats.

Elke vrijdag muzikale aperitiefcruise op het kanaal

Vanaf 12 juli kan je elke vrijdag deelnemen aan een twee uur durende avondboottocht op het Zeekanaal, telkens met een live band aan boord.

Je ontdekt daarbij Brussel, Vilvoorde, Grimbergen en de groene rand vanaf het water. Bovendien verwelkomt de kapitein je met een gratis glaasje bubbels of fruitsap. Op het muzikale programma staan: ritmische folk, rock classics, latino, Nederlandstalige popmuziek en jazz. Op vrijdag 23 augustus wordt afgesloten met DJ Bryan die de beste ‘Golden Oldies’ draait.

Vertrek (19.30 uur) en aankomst (21.30 uur) is telkens gepland aan de Steenkaai in Vilvoorde. Volwassenen betalen 16 euro; kinderen 10 euro. Reservatie via contact@kanaaltochtenbrabant.be of 02/218.54.10 is noodzakelijk. www.kanaaltochtenbrabant.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer