Familiedrama Vilvoorde
Dieter Nijs Familiedrama Vilvoorde

Familiedrama in Vilvoorde: man (25) doodt vader (58) en geeft zich aan

In de Wipstraat in Vilvoorde heeft zich vrijdagnamiddag een familiedrama afgespeeld. Een 25-jarige man, C.BM., heeft er zijn vader, A.P.B.M., (58) gedood en heeft zich nadien aangegeven bij de politie in Brussel. Dat meldt VTMNIEUWS en wordt bevestigd aan HLN. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Deze namiddag heeft een 25-jarige man zichzelf aangegeven bij de politie in Brussel, met de melding dat hij zijn vader had vermoord”, zegt parketwoordvoerder Gilles Blondeau. “De politie is ter plaatse gegaan en heeft in de kelder van de woning het lijk van de 58-jarige man aangetroffen.”

Sporenonderzoek

Het gerechtelijk labo van de federale politie en een wetsarts zijn intussen ter plaatse gekomen in de Wipstraat, voor een sporenonderzoek en een eerste onderzoek van het lijk. De 25-jarige man wordt ook nog verhoord. Het parket heeft een gerechtelijk onderzoek geopend voor moord, maar kan voorlopig nog niet meer duidelijkheid verschaffen over de aanleiding of de juiste omstandigheden van de feiten. De zoon woonde nog in bij zijn vader. Het gezin stond niet bekend als een probleemgezin. 


De verdachte wordt morgen voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die over zijn verdere aanhouding zal oordelen. Maandag wordt een autopsie op het lichaam van het slachtoffer uitgevoerd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer