3 Foodtrucks in Vilvoorde.
Baert Marc Foodtrucks in Vilvoorde.

Foodtruck festival op Asiatsite bekoort groot en klein

Een zonnig weekend is de perfecte kers op de taart tijdens het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K. Het festival vond plaats van vrijdag tot zondag en kon groot en klein bekoren.

Het militair domein Asiat werd dit weekend omgetoverd tot een groot sfeervol openluchtrestaurant. Als bezoeker van het smaakfestival werd je ondergedompeld in een smaakvolle droomwereld. “De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers,” zegt de organisatie.

Niet enkel lekkere gerechten van over de hele wereld en bruisende drankjes, maar ook hippe beats, easy jazz, rock-‘n-roll en liveconcerten waren er te vinden. Kinderen konden zich uitleven dankzij de verschillende animaties zoals grote speelblokken, springkastelen, een kindergrime en nog veel meer. 

“We zeggen niet voor niets ‘proef de gezelligheid’”, vertelt de organisatie. Met lichtslingers, vlaggetjes, picknickbanken en knusse zithoeken werd de voormalige kazerne in Vilvoorde omgetoverd tot een grote en familiale openluchttuin. 

3 Foodtrucks in Vilvoorde.
Baert Marc Foodtrucks in Vilvoorde.
3 Foodtrucks in Vilvoorde.
Baert Marc Foodtrucks in Vilvoorde.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer