Baert Marc

Man door lint na verkeersincident: boete van 400 euro

Een Vilvoordse twintiger heeft een boete van 400 euro gekregen voor een geval van verkeersagressie. Daarnaast kreeg hij 3 maanden cel voor het dealen van cannabis.

Op 20 mei kreeg de jongeman het aan de stok met de bestuurster van een andere wagen. “Ze veranderde van rijstrook zonder haar richtingaanwijzer en had dan nog het lef om zelf een handgebaar te maken”, deed hij zijn verhaal tegen de politie. Even later kwam hij de bewuste vrouw en haar vriendin tegen aan een tankstation. “Ze keek me kwaad aan en daagde me uit. Dan heb ik haar in het Arabisch een hoer genoemd. Meer niet”, vervolgde hij. Het slachtoffer en haar vriendin, die nota bene vergezeld waren van twee jonge kinderen, vertelden een heel ander verhaal. Volgens hen ging hij op de parking plots als een razende tekeer en gaf hij een van hen een rake schop in de borststreek. Erger werd voorkomen omdat enkele vrienden hem in bedwang konden houden. Een getuige bevestigde dit relaas.

Hier bleef het echter niet bij. De opgeroepen politie kwam ter plaatse en vond 5 gram cannabis en 380 euro cash geld bij de man. Genoeg om hem te verdenken van te dealen. Daarom werd een huiszoeking gedaan, waar nog een hoeveelheid cannabis, cash geld en een precisieweegschaal aangetroffen werden. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer