Voorzitter Piet De Greef en ondervoorzitters Rudy Mattheus en Jacques Mevis werden zopas verkozen.
Lukas Voorzitter Piet De Greef en ondervoorzitters Rudy Mattheus en Jacques Mevis werden zopas verkozen.

Raad van bestuur AZ Jan Portaels kiest nieuwe voorzitter en ondervoorzitters

De raad van bestuur van het AZ Jan Portaels is hertekend. Oud-algemeen directeur van de CM Sint Michielsbond, Piet De Greef, werd namens de vzw Sint-Jozefkliniek verkozen tot nieuwe voorzitter en neemt de fakkel over van Joost Vastenavondt.

Jacques Mevis, die campagnes en projecten ondersteunt bij een ontwikkelingsorganisatie en voorzitter is van Groen Vilvoorde, werd namens het OCMW Vilvoorde dan weer verkozen tot ondervoorzitter. Ook Rudy Mattheus, voorzitter van onder meer adviesraad Flanders Care en van de Niko Groep, werd opnieuw verkozen tot ondervoorzitter van het bestuursorgaan.

De voorzitter en ondervoorzitters wensen namens de vzw AZ Jan Portaels gewezen voorzitter Joost Vastenavondt uitdrukkelijk te bedanken voor zijn grote inzet en betrokkenheid bij de werking van het AZ Jan Portaels tijdens zijn opeenvolgende mandaten. “Ook in moeilijke omstandigheden heeft hij telkens blijk gegeven van groot doorzettingsvermogen. Hij mag beschouwd worden als medegrondlegger van de stevige fundamenten waarop de toekomst van AZ Jan Portaels gebouwd zal kunnen worden.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer