Speciale 'Tournée Minérale'-kaart bij The Bistronomy

Restaurant The Bistronomy in Koningslo speelt in op de Tournée Minérale-hype, waarbij mensen in februari geen alcohol zullen drinken. Er zijn naar schatting een kleine 100.000 deelnemers.

"Wij weten dat zoiets niet evident is om vol te houden, zeker wanneer men op restaurant gaat. Om de 'Tournée Minéralers' een hart onder de riem te steken, bieden wij voortaan een uitgebreide alcoholvrije drankenkaart aan", zegt manager Kaat Vanrenterghem.


"Wij merken al langer de behoefte aan alcoholvrije dranken in ons restaurant", pikt chef Marc Clément in. "Het zakelijk publiek dat 's middags komt eten wil na de middag ook nog efficiënt kunnen werken. Ons avondpubliek houdt dan weer rekening met de talrijke alcoholcontroles. Daarom hadden wij al een vrij uitgebreide alcoholvrije drankenkaart. Ook onze alcoholvrije aperitief doet het hier uitstekend."


Een en ander past ook perfect in het concept van The Bistronomy - een onderdeel van Living Tomorrow - waarbij men de trends binnen de sector opvolgt en erop inpikt. (DBS)

Lees meer