Signalisatie
V-B-W Signalisatie

Terwijl brandweer auto blust, rijdt onoplettende bestuurder signalisatievoertuig aan

Terwijl de brandweer rond vijf uur ‘s ochtends in Vilvoorde een brandend voertuig aan het blussen was, is een auto op het signalisatievoertuig ingereden.

Gelukkig bleef het bij blikschade, maar het ongeval is voor de zone Vlaams-Brabant-West het sein om op Facebook nog eens iedereen te waarschuwen. “Er is de laatste jaren veel evolutie geweest in de signalisatie van incidenten. Vandaag werd eens temeer bewezen waarom de investering in degelijke signalisatie en procedures zo belangrijk is. De signalisatie-opstelling van post Vilvoorde werd deze ochtend aangereden, terwijl de collega’s met een ander incident bezig waren. Zonder signalisatie rijdt zo’n voertuig de hulpverleners aan... Wees extra aandachtig bij het naderen van een ongeval. Focus op de baan en niet op wat wij aan het doen zijn”, klonk het.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kiana Opstal

    Het was wel in Kortenberg

Lees meer