De Waterbus
Lukas De Waterbus

Waterbus vaart langer bij Tourstart

Naar aanleiding van de start van de Ronde van Frankrijk zal de Waterbus tussen Brussel en Vilvoorde tijdens het eerste weekend van juli een uitgebreid aanbod kennen. 

De Waterbus zal op 6 en 7 juli tot 20.00 uur ‘s avonds uitvaren, twee uur langer dan normaal. De Ronde van Frankrijk gaat volgende week zaterdag van start in de Belgische hoofdstad. Zowel op zaterdag 6 als op zondag 7 juli vindt een etappe plaats met start en aankomst in Brussel. Naar aanleiding van de Grand Départ zal de Waterbus uitzonderlijk uitvaren tussen 9.00 en 20.00 uur. Normaal gezien loopt de dienstregeling maar tot 18.00 uur. De Waterbus verbindt het centrum van Vilvoorde (Steenkaai) met dat van Brussel (Saincteletteplein). De boot houdt ook halt in Neder-over-Heembeek, Schaarbeek, Laken en Molenbeek.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer