Blokken in de Sceure
Jeugddienst Vleteren Blokken in de Sceure

Blokken in OC Sceure tijdens de paasvakantie

Studenten kunnen tot en met vrijdag 19 april blokken in ontmoetingscentrum De Sceure in Vleteren. Alle studenten van in en rond Vleteren zijn welkom in de vergaderzaal op de eerste verdieping van OC De Sceure van 8 uur tot 16.30 uur.

Blokkende studenten kunnen in Vleteren in de vergaderzaal op de eerste verdieping van OC De Sceure tot en met 19 april voor studeren. “Vorig jaar kwam het idee al vanuit de jeugddienst om een blokruimte in te richten. Een geschikte locatie vinden, was toen een probleem. Een beschikbare ruimte enige periode vrijhouden, is niet altijd evident”, zegt Robin Paesschesoone van jeugddienst Vleteren. “Voor de kerstperiode kwam het via de gemeenteraad al eens naar voor dat de jeugd van Vleteren vragende partij was voor een blokruimte in de examenperiode. Er was voldoende interesse naar een blokruimte, dus gingen we opnieuw op zoek naar een locatie. Met wat puzzelwerk werd de vergaderzaal beschikbaar gesteld voor de paasvakantie.”

Alle studenten van in en rond Vleteren zijn welkom. “Studeren kan van 8 uur tot 16.30 uur in de vergaderzaal op de eerste verdieping van OC De Sceure. Wie langer wil studeren, kan een sleutel ophalen. Blokken in de Sceure is een succes, want een 15-tal studenten komen dagelijks studeren. Of er een vervolg komt in de zomervakantie is nog niet zeker. Met de verbouwingen aan de Sceure zal het wellicht niet mogelijk zijn, maar het is nog niet uitgesloten.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer