De mobiele applicatie van de gemeente Vleteren wordt afgevoerd.
LBR De mobiele applicatie van de gemeente Vleteren wordt afgevoerd.

Gemeente Vleteren stopt met gratis applicatie

De mobiele applicatie van de gemeente Vleteren wordt afgevoerd.

Sinds augustus 2018 had de gemeente Vleteren een eigen mobiele applicatie. De gratis Vleteren-app bundelt informatie van de gemeentediensten, Vleterse handelaars en verenigingen in één applicatie. Alle basisinformatie over de gemeentelijke diensten werden ook opgenomen. Het bood daarnaast ook de kans om duidelijk en snel te communiceren met het gemeentebestuur. Met de meldingskaart kun je meldingen doen aan het gemeentebestuur, samen met een foto en de correcte locatie.

De gemeente ging in zee met Onzestadsapp en de app werd al 310 gedownload. Wegens de overname van Onzestadsapp en de komst van de nieuwe website werd besloten de stekker uit de applicatie te trekken. De meldingskaart en afvalkalender werden het vaakst geraadpleegd op de applicatie. Om een overzicht en melding te verkrijgen van het buiten te plaatsen afval kan je gebruik maken van de Recycle-app. Op een eenvoudige wijze kun je de kalender op adres terugvinden en de openingstijden van het containerpark raadplegen.

De meldingskaart zal binnenkort te vinden zijn op de nieuwe website en zal makkelijk in te vullen zijn op de smartphone. Meldingen kunnen ook doorgegeven worden via communicatie@vleteren.be of info@vleteren.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer