Sandie Descamps van Het Heilig Genot is erg blij met de bekroning.
Foto Michael Depestele Sandie Descamps van Het Heilig Genot is erg blij met de bekroning.

Het Heilig Genot wint na amper drie jaar Trivago Award

De internationale hotelvergelijkingswebsite Trivago reikt elk jaar awards uit voor hotels die hun gasten een uitzonderlijke ervaring bieden. Hotel Het Heilig Genot, een klein hotel in Westvleteren-dorp, dat wordt uitgebaat door Sandie Descamps (46) en Ivan Froyman (49), kaapte de derde plaats weg in de categorie van de driesterrenhotels, na de Ieperse hotels Main Street en Ariane.

Best wel opvallend, want het hotel van Sandie en Ivan bestaat nog maar drie jaar. Het geheim achter een goed hotel zit volgens Sandie in het persoonlijke contact.


"Het feit dat ik alles alleen doe en ook misschien dat ik zo'n onverbeterlijke babbelaar ben. Mijn man, die garagist is, zorgt elke morgen voor vers sinaasappelsap, maar dan trekt hij naar zijn garage en zorg ik voor de rest. Mensen denken vaak bij een hotel aan rijen personeel en een vast team achter de balie maar van de ontvangst tot het verversen van de lakens, daar zorg ik allemaal zelf voor. Omdat ik ook de boekingen verzorg, is het nadeel wel dat ik constant met mijn gsm in de weer ben. Maar door de prijs zo laag mogelijk te houden en de mensen er veel voor in ruil te geven, regent het complimentjes op de beoordelingswebsites."

'Met vier in bed'

Uiteraard is het koppel, dat in 2014 nog te zien waren in het VTM-programma 'Met vier in bed', bijzonder tevreden met hun award. "We wisten het zelf pas nadat een klant het op Facebook had gezet. We konden onze ogen niet geloven." (DCH)

Lees meer