12 Bjorn Baron van de organiserende bierproeversvereniging The Beer Pilgrims.
Eric Flamand Bjorn Baron van de organiserende bierproeversvereniging The Beer Pilgrims.

Exclusief voor abonnees

Vleteren Craft Beer Festival: Tien biertjes die je niet mag missen

Meer dan 150 bieren van dertig ambachtelijke brouwerijen vind je op zaterdag 6 en zondag 7 juli op de tweede editie van het Vleteren Craft Beer Festival op de ‘Sceure’-site. Geen idee welke bieren je wil proeven? Bjorn Baron van de organiserende bierproeversvereniging The Beer Pilgrims Vleteren stelt je tien bieren voor die je moet geproefd hebben.

12
VCBF

Het Vleteren Craft Beer Festival wordt georganiseerd door de bierproeversvereniging ‘The Beer Pilgrims Vleteren’ in samenwerking met het gemeentebestuur van Vleteren en de Dienst Toerisme Vleteren. “We hopen opnieuw op een geslaagde en veilige editie. De innerlijke mens zal in ieder geval niets tekort komen. De inkom is gratis. Er worden maximum 1.500 bezoekers tegelijk toegelaten. Daarom is het aangeraden vooraf via de website een festivalpakket te boeken. Een pakket kost 25 euro, waarvoor je een degustatieglas van acht centiliter, tien jetons en een bierboekje met info over de brouwerijen en hun bieren krijgt. Zorg best ook voor een BOB. Deze kan voor tien euro een welkomstpakket aankopen waarvoor je zeven jetons krijgt voor frisdrank en koffie.” Tickets en info op www.vcbf.org.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer