De Koninklijke Harmonie Verbroedering Vorselaar
De Koninklijke Harmonie Verbroedering Vorselaar

Koninklijke Harmonie Verbroedering Vorselaar eert Andrew Lloyd Webber tijdens het jaarconcert

Muziek brengen in harmonie, dat doen de muzikanten uit Vorselaar al sinds 1900. Bij de Koninklijke Harmonie Verbroedering Vorselaar en de Jeugd Harmonie Vorselaar gebeurt dat onder deskundige leiding van dirigent Luc Verdonck. De dirigent zorgt ervoor dat de wekelijkse repetities en de concerten muzikaal in goede banen worden geleid.

Vorig jaar is componist Andrew Lloyd Webber 70 jaar geworden. Hij schreef onder meer de bekende nummers ‘Don’t cry for me, Argentina’ uit Evita en ‘Memory’ uit Cats. De Koninklijke Harmonie Verbroedering Vorselaar laat de verjaardag niet ongemerkt voorbijgaan en draagt  haar jaarconcert aan hem op. Dat gaat door in de Polyvalente zaal De Dreef in Vorselaar op zaterdag 16 maart om 19.30 uur en op zondag 17 maart om 19 uur. Tickets zijn te verkrijgen via voorzitter Jef Moorkens, in café Den Tip en café Cardijn te Vorselaar of via info@harmonievorselaar.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer