De buitenspeeldag in Herenthout was alvast een overdonderend succes
Peter Vanderveken De buitenspeeldag in Herenthout was alvast een overdonderend succes

Laatste van 3 buitenspeeldagen in Neteland staat morgen op het programma

De gemeenten uit de regio Neteland sloegen ook dit jaar de handen in elkaar om niet één, maar drie onvergetelijke buitenspeeldagen te bezorgen aan de kinderen van Herenthout, Olen, Herentals, Vorselaar en Grobbendonk. De officiële buitenspeeldag vond dit jaar plaats op woensdag 24 april, toen konden de kinderen gaan spelen in Herenthout of Vorselaar. Tijdens de tweede buitenspeeldag die regio Neteland op poten zette op woensdag 8 mei waren Olen en Herentals aan de beurt. Om het nooit meer af te leren kunnen de kinderen dankzij regio Neteland morgen op 15 mei nog eens uit de bol gaan in Grobbendonk of in de Herentalse deelgemeenten Noorderwijk en Morkhoven. De buitenspeeldag heeft telkens plaats van 13u tot 16u30.

Bij vertoon van de drie polsbandjes die op de verschillende buitenspeeldagen uitgedeeld werden kunnen de gelukkigen zich klaarmaken voor een leuk geschenk dat klaarligt, want zoals eerder werd aangekondigd stond drie maal buiten spelen gelijk aan altijd prijs.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer