3 Dader Jonas F. postte de ochtend na het ongeluk een foto van zijn auto op Snapchat.
RV Dader Jonas F. postte de ochtend na het ongeluk een foto van zijn auto op Snapchat.

Exclusief voor abonnees

Moeder wil strenge straf voor man die haar zoon Ian (16) dood achterliet: “Zo iemand mag nooit meer met auto rijden”

Donderdag zou Ian Goormans zijn 17de verjaardag vieren. Maar in plaats van zijn verjaardagsfeest moeten zijn ouders nu zijn begrafenis plannen. De tiener werd vrijdagnacht van zijn fiets gereden door een 21-jarige man die op de vlucht sloeg. "Ik hoop dat hij nooit meer met de auto mag rijden", zegt de mama van Ian.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

45 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • patrick claeys

    "ik weet het niet meer" en "ik verraad geen vrienden", de 2 populairste strijdkreten van onze hedendaagse heldhaftige jeugd... Triest, intriest....

  • WILFRIED DESLYPERE

    Deze mensen hebben groot gelijk want dergelijke kerels komen daar altijd goed uit en denken zelf dan nog dat ze te zwaar bestraft worden, er is daar maar 1 straf voor en dit is levenslang geen auto meer besturen dan zouden er al een deel moordenaars van de weg blijven.

Lees meer