Natalia en Jef Neve komen in Vorselaar langs met hun muzikale show
Jan Aelberts/Photo News Natalia en Jef Neve komen in Vorselaar langs met hun muzikale show

Na Fir Bolg in Vorselaar viert 25 jarig jubileum met Natalia en Jef Neve

Na Bart Peeters, Levellers en Yevgueni pakt het Vorselaarse Folk- en Kleinkunstfestival uit met het duo ‘Natalia-Jef Neve’. De twee kempense rasartiesten, die aan een muzikale tournée langs Vlaamse zalen bezig zijn sinds begin dit jaar, houden begin juli halt in Vorselaar.

De twee Kempenaren kwamen elkaar al een paar keer per toeval tegen op het podium en steeds spatte het plezier, de humor, maar vooral de positieve muzikale verrassing ervan af. In die mate dat ze besloten om dit in een nieuw project te gieten. Nieuw voor allebei, uit hun eigen comfortzone getrokken, één en al oor voor elkaar en elkaars muziek.  Combineer het krachtigste koppel stembanden van Vlaanderen met de meest veelzijdige pianist-componist van dit moment en u krijgt vuurwerk, dat is gegarandeerd! Maar ook veel plezier, veel gelach, emoties, en bovenal prachtige muziek.

Na Fir Bolg vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juli. De festivalweide bevindt zich aan Sassenhout te Vorselaar.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer