Het vernieuwde skatepark in Vorselaar.
Gemeente Vorselaar Het vernieuwde skatepark in Vorselaar.

Skatepark Vorselaar in nieuw (betonnen) kleedje gestoken

De gemeente Vorselaar stak het oude skateplein in de buurt van Sporthal De Dreef in een nieuw jasje. In overleg met de skaters werd werk gemaakt van een egale betonnen ondergrond. De oude, losse skatetoestellen verdwenen en een waar skateparadijs verscheen.

“Het skatepark in Vorselaar is al sinds 2014 aan een transformatie bezig. De verbouwing is een samenwerking tussen het lokale gemeentebestuur en gemotiveerde lokale skaters”, zegt schepen van jeugd Kobe Vercauteren. “De transformatie is nog niet ten einde maar momenteel staat er nog maar één van de vele losse skatetoestellen die er vijf jaar geleden stonden. De rest is allemaal nieuw opgebouwd door de gemeente en staat garant  voor een pak skatefun in de komende decennia.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer