3 Het ongeval gebeurde nadat de voorrang van rechts genegeerd werd.
Peter Vanderveken Het ongeval gebeurde nadat de voorrang van rechts genegeerd werd.

Vijf gewonden bij zwaar ongeval

Zaterdagvoormiddag deed zich een zware crash voor tussen een Duits en Nederlands voertuig op het kruispunt van Haag en Merenseweg in Geel. Er vielen vijf gewonden, maar niemand verkeert in levensgevaar.

Het ongeval gebeurde om iets na 10 uur op het kruispunt van Haag en Merenseweg, vlakbij de grens met Olen. Het Duitse voertuig, met daarin vier jongeren, negeerde de voorrang van rechts en reed daarbij in op de zijkant van de Nederlandse auto, die daarbij in de gracht gekatapulteerd werd.

In de Nederlandse wagen zat een gezin met twee kinderen - alle vier inzittenden moesten naar het ziekenhuis overgebracht worden. Ook een van de Duitse inzittenden raakte gewond. Niemand verkeert echter in levensgevaar.

3 In de Duitse BMW zaten vier jongeren.
Peter Vanderveken In de Duitse BMW zaten vier jongeren.
3 In het Nederlandse voertuig zat een gezin met twee kinderen.
Peter Vanderveken In het Nederlandse voertuig zat een gezin met twee kinderen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer