5 Woensdagavond sloeg de bliksem in op een woning in de Koutermolenstraat.
Kristof Pieters Woensdagavond sloeg de bliksem in op een woning in de Koutermolenstraat.

Blikseminslag richt schade aan in verschillende woningen in Koutermolenstraat

Tijdens het onweer dat woensdagavond over de regio trok, is de bliksem ingeslagen op een woning in de Koutermolenstraat in Belsele. De elektriciteitskast werd daarbij geraakt. Daardoor kregen een aantal elektrische toestellen een stroompiek te verwerken waardoor ze vernield werden.

Omdat er ook een brandgeur in de woning hing, kwam de brandweer ter plaatse. Preventief werd wat isolatiemateriaal verwijderd, maar gelukkig brak er geen brand uit, de bewoner kwam er met de schrik vanaf. Ook in enkele andere woningen in de straat raakten elektrische toestellen beschadigd. Bij de twee buren werden onder meer een telefoontoestel en een televisietoestel vernield.

Ook uit Waasmunster kwam er een melding binnen van een brandgeur na een blikseminslag op een woning in de Kouterstraat. De schade bleef gelukkig beperkt.

5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters
5 Het onweer trok ook over Waasmunster. Even werd het pikdonker.
Kristof Pieters Het onweer trok ook over Waasmunster. Even werd het pikdonker.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer