VIDEO. Vrouw levensgevaarlijk gewond na klap tegen betonnen middenberm van E17 in Waasmunster

Bij een zwaar ongeval op de E17 in Waasmunster is vrijdagavond een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt. Ze raakte betrokken bij een aanrijding met twee andere voertuigen en knalde te pletter tegen de betonnen middenberm.

Het ongeval gebeurde tussen de afrit en de oprit Waasmunster richting Antwerpen. Om een nog onbekende reden kwamen drie voertuigen zwaar met elkaar in aanrijding. Eén auto belandde vervolgens tegen de betonnen middenberm. De bestuurster liep hierbij levensgevaarlijke verwondingen op en zat gekneld in het wrak. De opgeroepen brandweer van Waasmunster was zeer snel ter plaatse en kon de vrouw al snel bevrijden waarna de reanimatie werd opgestart. Het slachtoffer werd in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

Een tweede voertuig belandde op zijn kant. De chauffeur daarvan liep minder zware verwondingen op. Een derde voertuig, met een jong gezin aan boord, kwam op de pechstrook tot stilstand.

Door het ongeval was de snelweg richting Antwerpen volledig versperd. Het verkeer werd door de politie afgeleid via de afrit waarna men via de oprit langs het ongeval werd omgeleid. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters
9
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer