Na werken aan de E17 richting Gent, is dit weekend de rijrichting naar Antwerpen in Waasmunster aan de beurt voor een onderhoud.
Kristof Pieters Na werken aan de E17 richting Gent, is dit weekend de rijrichting naar Antwerpen in Waasmunster aan de beurt voor een onderhoud.

Werken aan E17 in Waasmunster dit weekend: oprit naar Antwerpen dicht

Van vrijdagavond 19 uur tot maandagochtend 6 uur vernieuwt een aannemer het asfalt op de midden- en linkerrijstrook van de E17 in Waasmunster richting Antwerpen. 

Het verkeer rijdt over twee versmalde rijstroken. De oprit naar Antwerpen in Waasmunster gaat dicht. De afrit naar Waasmunster blijft open. De parallelweg in Sint-Niklaas wordt afgesloten waardoor de afritten Sint-Niklaas West en Sint-Niklaas Centrum niet bereikbaar zijn voor het verkeer op de E17 vanuit Gent. Op maandagochtend 17 juni vóór de ochtendspits is alles terug open. Meer info via: www.wegenenverkeer.be/waasmunster.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer