Deze ochtend begon een aannemer met het gieten van verse asfalt.
Kristof Vereecke Deze ochtend begon een aannemer met het gieten van verse asfalt.

Eerste fase grote wegen- en rioleringswerken Overslag (bijna) afgerond

Inwoners halen opgelucht adem

Een aannemer is vandaag begonnen met het gieten van asfalt op Overslag. Daarmee is het  eindoffensief van de eerste fase van de grote wegen- en rioleringswerken eindelijk gestart.

De bewoners slaken er dan ook een zucht van opluchting. Door onbeschikbaarheid van personeel liepen de werken de afgelopen weken serieuze vertraging op. Deze week begon de aannemer echter aan een serieuze inhaalbeweging. Dat de eerste fase van de werken voor het einde van de Paasvakantie toch afgerond zal zijn, is vooral goed nieuws voor de plaatselijke basisschool. Zo moeten de kinderen er al maanden door een werf naar school. Na de Paasvakantie kan er eindelijk weer volop tot aan de schoolpoort gefietst worden. Toch zit de wegenwerkenellende er nog niet op voor het tweelandendorpje. De grote riolerings- en asfalteringswerken duren nog tot eind 2019. Al die tijd blijft het omrijden voor al wie richting Wachtebeke wil.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer