Jade, winnares van The Voice Kids, komt op 26 juni naar Puyenbroeck.
VTM Jade, winnares van The Voice Kids, komt op 26 juni naar Puyenbroeck.

Jade en Royalistiq eerste namen voor Popeiland

Bakvissen zetten 26 juni best al met stip in de agenda

Popeiland, het bekende bakvissenfestival op het evenementeneiland van het provinciaal domein van Puyenbroeck, heeft zijn eerste namen gelost voor woensdag 26 juni.

Zo kan je er gaan kijken naar Jade De Rijcke, de winnares van The Voice Kids uit Oostakker. Naast muzikale gasten pakken ze dit jaar uit met namen uit de gamewereld. Zo komt influencer Royalistiq er live een spelletje Fortnite spelen in de evenemententent. De jongeman, die in het echte leven Roy Beszelsen heet, heeft maar liefst 684.855 abonnees op YouTube. Helden-actrice Maureen komt Popeiland presenteren. Het festival lokt elk jaar zo’n 10.000 jongeren uit gans Vlaanderen naar Puyenbroeck. 

Early bird-tickets 

Nog tot en met 2 mei kan je in het bezoekerscentrum van Puyenbroeck early bird-tickets kopen aan 10 euro. Daarna betaal je  12 euro in voorverkoop. Aan de kassa op 26 juni betaal je 15 euro. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer