Het kruispunt van de Gentseweg met de Posterijstraat en Vijfseweg
Google Maps Het kruispunt van de Gentseweg met de Posterijstraat en Vijfseweg

Druk kruispunt Posterij krijgt vanaf vandaag heraanleg: ernstige verkeershinder

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) West-Vlaanderen laat vanaf vandaag het kruispunt van de Gentseweg (N43) met de Posterijstraat en Vijfseweg in Sint-Eloois-Vijve herstellen. Er zal ernstige verkeershinder zijn.

De spoorwegvorming op de N43 wordt aan het kruispunt weggewerkt door de rijweg een nieuwe toplaag in asfalt te geven. De werken duren tot en met vrijdag 30 augustus. Doorgaand verkeer op de N43 blijft mogelijk tijdens de werken. Maar het verkeer wordt met werflichten slechts alternerend doorgelaten. Er kunnen hierdoor erg lange files ontstaan. De aansluiting van de Posterijstraat en Vijfseweg op de N43 is afgesloten tijdens de werken. Verkeer richting Waregem rijdt om via de N43, Expresweg (N382) en ring rond Waregem (R35). Verkeer richting Oost-Vlaanderen rijdt om via de R35 en de Zultseweg. Verkeer richting Sint-Eloois-Vijve en verder rijdt om via de Vijvestraat en Emiel Clausstraat.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Vervaeke Marc

    Spoorwegvorming? Komt er een treinverbinding op de Gentsesteenweg?

Lees meer