De bandleden van Imagine No Lennon
RV De bandleden van Imagine No Lennon

John Lennon herleeft in park Casier

Imagine No Lennon treedt vanavond tijdens Parkies in het Park Casier in hartje Waregem op. De vijfkoppige band herdenkt popster John Lennon met hits zoals Give Peace a Chance, All You Need is Love, Revolution en Power tot the People.

Ook andere nummers van de Engelse popmusicus en vredesactivist komen aan bod, van tijdens zijn Beatles-jaren en solocarrière. John Lennon werd op 8 december 1980 in New York vermoord. Schitteren bij Imagine No Lennon: de Vlaams-Rwandese zanger Jean Bosco Safari en muzikanten Ben Crabbé, David Piedfort, Marc Van Puyenbroeck en Steven Mintjens. Het concert is gratis toegankelijk. De deuren openen om 19.30 uur, met hoofdingang via de Stationsstraat. Het optreden start om 20.15 uur. Ook volgende optredens zijn op maandag tijdens Parkies nog gepland in het park Casier: N8N op 5 augustus, De Geest op 12 augustus en De Mens op 19 augustus. Meer info: www.engieparkies.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer