3 Beide vrachtwagens liepen heel wat schade op.
LSI Beide vrachtwagens liepen heel wat schade op.

Moeilijke ochtendspits rond Waregem door ongeval op complex E17-N382

Het verkeer aan het op- en afrittencomplex van de E17 in Waregem verliep woensdag tijdens de ochtendspits heel moeizaam. De oorzaak was een ongeval tussen twee vrachtwagens op de Expressweg rond 6.30 uur.

Een vrachtwagen van een firma uit Dendermonde reed op de Expressweg N382 en kwam uit de richting van Anzegem. Aan het op- en afrittencomplex met de E17, op de brug over de E17, botste de Turkse werknemer frontaal met een Franse vrachtwagen die uit de andere richting kwam en links de autosnelweg richting Gent wou oprijden. De Turk zat even met de benen gekneld maar kon door collega’s die in een lichte vrachtwagen achterop reden bevrijd worden. Hij raakte slechts lichtgewond.

3 Het ongeval zorgde voor veel hinder aan het op- en afrittencomplex van de E17.
LSI Het ongeval zorgde voor veel hinder aan het op- en afrittencomplex van de E17.

Door het ongeval kon zwaar verkeer dat van Kortrijk kwam en de afrit wou nemen, maar moeizaam passeren waardoor er aan de afrit een lange file ontstond. De hinder duurde nog een tijdje, omdat de vrachtwagens moesten getakeld worden. Ook op de N382 tussen Anzegem en Waregem was het extra lang bumperen.

3 Twee vrachtwagens botsten tegen elkaar.
LSI Twee vrachtwagens botsten tegen elkaar.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Johan Vervaeck

    Met de ochtendspits daar in Waregem is het een levensgevaarlijke heksenketel. Men wil naar 45 000 inwoners, wordt er gezegd, men kletst er alsmaar meer blokken appartementen en kantoren neer, maar het verkeer kan geen kant op. Gevaarlijke aanschuiffiles op de afritten. Vraag mij telkens af hoeveel doden hier in de toekomst zullen vallen. Wie krijgt dit allemaal in z'n onverantwoorde kop?

Lees meer