Het terrein in de Limburg Stirumlaan.
Gemeente Wemmel Het terrein in de Limburg Stirumlaan.

Gemeente verkoopt terreinen voormalig containerpark

De gemeente verkoopt het perceel in de de Limburg Stirumlaan waar het vroegere containerpark gevestigd was. Een bod doen kan nog tot 19 april.

Het terrein heeft een oppervlakte van 13a39ca en ligt dicht bij de Ring en het centrum van Wemmel.

De verkoop van het perceel gebeurt via het online biedingsplatform Covast, waar geïnteresseerden het integrale verkoopdossier kunnen consulteren. Surf hiervoor naar www.covast.be.

Kandidaat-kopers die een bod willen uitbrengen, kunnen dit doen tot 19 april via een vastgoedmakelaar naar keuze. Belangrijk om weten daarbij is dat elk bod bindend is. Van zodra een bod uitgebracht wordt, wordt dit ook online zichtbaar op de website van Covast.

Bijkomende inlichtingen kan je steeds verkrijgen bij je vastgoedmakelaar of bij Covast zelf via 09/24.24.995 of op info@covast.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer