Heel wat kinderen waren vorig jaar van de partij voor de verklede kinderstoet.
Luc Vanthuyne Heel wat kinderen waren vorig jaar van de partij voor de verklede kinderstoet.

Gratis kindershow in ’t Kapittel

Ook de kinderen komen tijdens de vijfdaagse Zomerkermis ruimschoots aan hun trekken. Niet alleen op de kermisattracties, want er is meer. Het stadsbestuur zorgt op zaterdag 17 augustus vanaf 14 uur in de zaal van ’t Kapittel in de Ooievaarstraat voor een kindershow met dj Rudi. 

Deze twee uur durende show bestaat uit een combinatie van muziek, dans, spelletjes en heel wat interactie. Kom verkleed en laat je gaan. Aan ’t Kapittel vertrekt na de show, om 16.15 uur, de verklede kinderstoet naar de kermis. Monitoren van de stedelijke speelpleinwerking begeleiden de kinderen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Op de Steenakker vindt daarna de officiële opening van de foor plaats. Dat gaat gepaard met een geschenkenworp, snoep en gratis tickets voor de verklede kinderen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer