op de tractorwijding worden veel deelnemers verwacht
Copyright : Geert De Rycke op de tractorwijding worden veel deelnemers verwacht

Tractorwijding en daarna rondrit
De KLJ Wervik-Geluwe pakt zondag voor de allereerste keer uit met een tractorwijding in Geluwe. Er wordt om 10 uur verzameld aan de Sint-Dionysiuskerk. Daarna vindt er om 10.30 uur een misviering in de kerk plaats. Leden van de KLJ-afdelingen van het Gewest Menen-Kortrijk worden er verwacht.

Na de viering worden omstreeks 11.15 uur de tractoren gezegend en volgt er nog een rondrit. Iedere deelnemende bestuurder krijgt ook een attentie. Ook kinderen zijn welkom om hun traptractor of go-cart te laten wijden.

De rondrit eindigt in de drukke Ieperstraat (N8) in de weide bij Christophe Debeuf. Vanaf 13 uur gaan daar de Sportfeesten voor de afdelingen van de KLJ van het Gewest Menen-Kortrijk door.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer