Illustratiebeeld.
Vanderveken Illustratiebeeld.

Asfalteringswerken en betonherstellingen op verschillende plaatsen

Voor de zomer staan er op verschillende plaatsen in Westerlo asfalteringswerken, bestrijkingswerken, betonherstellingen en schilderwerken op het programma. Aannemer Hoogmartens verwittigt de omwonenden telkens enkele dagen op voorhand.

De asfaltlaag wordt vernieuwd aan de toegangsweg naar de begraafplaats van Oevel, in Teunsberg in Oevel, in een deel van Goorakker in Westerlo, in Moestoemaat ter hoogte van DAF Trucks, in de Mollemanslaan, de Bovemansstraat, Hoogveld en Ketelstraat in Oosterwijk en in Zwarte Heide in Tongerlo.

Er zijn bestrijkingswerken gepland in Truchelven, de Schuurveldstraat en de Schaapstraat in Oosterwijk, een deel van Goorakker in Westerlo, in Bijlevennen in Oevel, in de Kleuterstraat, Pasbrug en Hoge Kant in Voortkapel en in Het Locht in Heultje.

In de Nieuwebaan in Voortkapel, Kamp C in Oosterwijk en in Hoog Heultje en de Grensstraat in Heultje wordt de betonlaag op een aantal plaatsen vernieuwd.

Verder investeert de gemeente ook in de aanleg van fietssuggestiestroken in de Mechelsestraat in Oevel en in Goorken tussen het de Trannoyplein en de Boerenkrijglaan.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer