3 Achter de muren van dit opmerkelijke herenhuis in Geel vind je de jarenlange expertise van schoonheidsspecialiste Anja.
Body Concept Achter de muren van dit opmerkelijke herenhuis in Geel vind je de jarenlange expertise van schoonheidsspecialiste Anja.

Complexloos de zomer in: 5 tips van schoonheidsspecialiste Anja uit Geel

Aangeboden door Bodyconcept

De zomer komt eraan en dat brengt voor veel vrouwen een zekere stress met zich mee. Want hoe geraak je in een paar maanden tijd van die sinaasappelhuid af op je billen? En hoe krijg je je huid strak? Een goed voedingspatroon en voldoende beweging helpen, maar volstaan in veel gevallen niet. Wij trokken naar Geel waar schoonheidsspecialiste Anja, samen met haar twee collega’s, achter de muren van een stijlvol herenhuis al jaren bezig is met afslankingstechnieken en behandelingen tegen cellulitis. “Er is wel degelijk iets te doen aan die vervelende sinaasappelhuid”, stelt ze gerust. 

Anja startte haar zaak Bodyconcept 15 jaar geleden op in het centrum van Geel. Als schoonheidsspecialiste was ze altijd al geïnteresseerd in schoonheidsbehandelingen allerhande. “Al doende merkte ik dat heel veel vrouwen kampen met afslanken en de daarbij aansluitende huidproblemen. Vooral sinaasappelhuid en huid die niet meer strak is, komen enorm veel voor. Dus ben ik me erin gaan verdiepen”, vertelt Anja. “Door de ophoping van het onderhuids vet en water, zullen de wanden die de cellen beschermen het huidoppervlak uittrekken, waardoor er kuiltjes (cellulitis) ontstaan. Deze onesthetische en vaak pijnlijke vetzones blijven onverschillig voor lichaamsbeweging en diëten. Maar er zijn wel degelijk heel wat behandelingen én levensgewoonten die je voorgoed van die kuiltjes in je billen af kunnen helpen. Dat is één van onze expertises.”

3 Anja en haar collega's
Body Concept Anja en haar collega's

Wat zijn de effectiefste manieren om af te geraken van die vervelende cellulitis? 

Anja herbergt achter de deuren van het statige huis vlakbij het Geelse stadscentrum een aantal felbegeerde formules om van sinaasappelhuid af te komen. “Dat klopt”, zegt Anja. “Body Concept biedt drie formules aan om je lichaam summerproof te krijgen.”

1) “De eerste manier om van cellulitis af te geraken is de endermologie & lipomassage. Endermologie is in feite een techniek die het bindweefsel mobiliseert om de stofwisseling te stimuleren, de vermindering van vet te activeren, kuiltjes glad te strijken en de contouren te verstevigen, waar u maar wilt. De behandeling is erg effectief en kan plaatselijk toegepast worden”

2) “Een andere techniek die wij toepassen is die van de ultratone biostimulatie. Biostimulatie is een geavanceerde vorm van elektrostimulatie waarbij de genetische code van het lichaam wordt gebruikt om met het lichaam te communiceren en diverse weefsels en functies van het lichaam te stimuleren. Gepatenteerde Ultrawave golfvormen imiteren het natuurlijke Bio-elektrische energie netwerk van het lichaam. De impulsen dringen door tot in de huid, het bindweefsel, het vetweefsel, de spiermassa en het circulaire en lymfatische systeem. Door toepassingen van ultratone biostimulatie worden de behandelde gebieden gestimuleerd, getonifieerd, verjeugdigd en gemodelleerd.”

3) “Ten slotte bieden wij ook hulp aan bij het afslanken via lifestyle coachingHeb je de wil om aan je lichaam te werken maar val je steeds weer in die oude gewoonte? Wij geven graag advies, tips & tricks om jou op de goede weg te helpen.”

3 De ultrawave golfvormen stimuleren en verjongen de huid en onderliggende weefsels.
Body Concept De ultrawave golfvormen stimuleren en verjongen de huid en onderliggende weefsels.

Kom langs en ontdek welke behandeling bij jou past

Anja en haar collega’s helpen iedereen die te kampen heeft met problemen op vlak van ‘body, beauty en health’ graag verder. Wie meer info wilt over de behandelingen van Body Concept of een inleidend gesprek wil inplannen, kan meer info vinden of meteen een behandeling boeken op de website www.bodyconcept.bevia mail: info@bodyconcept.be of telefonisch via 014/75.79.54. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer