Eindexpo Westerlo.
RV Eindexpo Westerlo.

Eindexpo stelt uitbreidingsplannen van Academie voor

Vanaf volgend schooljaar beginnen de uitbreidingswerken voor de Academie voor Beeldende Kunst in Westerlo.

Het aanbod voor volwassenen wordt uitgebreid met drie ateliers -Schilderkunst, Tekenkunst en Projectatelier - naast het reeds bestaande atelier ‘Grafisch ontwerp en illustratie’ en ‘initiatieatelier’. Ook voor de jongeren komt er een digitaal beeldatelier, naast het klassieke beeldatelier.

De uitbreiding wordt voorgesteld tijdens de eindexpo van de Kunstencampus. Die kan bezocht worden op zaterdag 8 juni van 9 tot 14 uur, woensdag 12 juni van 13.30 tot 17 uur en vrijdag 14 juni van 16.30 tot 20 uur.

Zaterdag en woensdag kan je naast de eindexpo ook kennismaken met de bouwplannen, de nieuwe ateliers en kunnen ouders samen met hun kinderen kunst maken. Op zaterdag om 11.15 uur start de openingsreceptie en worden de leerlingen die een bepaalde graad hebben behaald in de bloemetjes gezet.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer